ورود    انجمن    عضويت    جستجو    پرسش و پاسخ

صفحه اول » عمومی » پیشنهادات، انتقادات و درخواست ها

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: پیشرفت تحصیلی و شکل دهی به آینده کاری
 پست ارسال شده در: پنج شنبه 12 آذر 1388, 3:26 pm 
آفلاين
Site Admin
نماد کاربر

تاريخ عضويت: سه شنبه 3 آذر 1388, 9:45 am
با سلام خدمت تمام دوستان عضو انجمن کامپیوتر

همونطور که متوجه شدید، انجمن علمی کامپیوتر کم کم داره فعالیتش رو بیشتر میکنه و یکی از این فعالیت ها هم راه اندازی سایت اختصاصی و انجمن های گفتگوست که شما در حال حاظر در اون مشغول مطالعه این مطلب هستید.

اول اینکه از همه دوستانی که عضو تالارهای گفتگو میشن، تشکر میکنم و دوم اینکه لازم میدونم چند نکته رو برای افزایش انگیزه و علاقه دوستان عرض کنم.

یکی از مزیت های تالارهای گفتگوی ویژه انجمن کامپیوتر اینه که دوستان میتونن در این تالارها مباحث درسی خودشون رو مطرح کنن و از کسانی که به اون درس تسلط دارن، یا اون درس رو پاس کردن، کمک بگیرن و پاسخ دریافت کنن.

نکته دوم اینکه، خیلی از دوستان، فرصت کمتری برای مراجعه به دانشگاه دارن و به هر دلیلی، نمیتونن اخبار دانشگاه و رشته خودشون رو پیگیری کنن. تالارهای گفتگو، برای این دوستان هم مفیده و میتونن از کسانی که حضور بیشتری در دانشگاه دارن، خبرهای جدید رو، در مورد کلاس ها، اساتید، امتحانات و ... بگیرن.

و اما مهمترین هدفی که از نظر من میتونه برای این انجمن متصور باشه، شکل دهی به آینده کاری شما دوستان عزیزه.
اگر به موضوعات مورد بحث دقت کرده باشید، خواهید دید که سعی شده، مطالب در سه قسمت طبقه بندی بشه، اولین انجمن، سرفصل ها و واحدهای درسی ماست.
قسمت دوم، تاییدیه های بین المللی و قسمت بعدی هم مباحث ممنوعه نامیده شده.

گفتیم که در قسمت واحدهای درسی، شما میتونید، به رفع اشکال آنلاین، سوال و جواب و تبادل اطلاعات در مورد تمامی موضوعات درسی بپردازید. این باعث پیشرفت بسیار خوبی در زمینه درسی برای شما خواهد شد.
قسمت دوم که تاییدیه های بین المللی هست، به نظر من برای تمام دانشجویان رشته کامپیوتر واجبه که مطالعه بشه و اطلاعات کاملی در این مورد داشته باشن. چون بعد از فارغ التحصیلی، قطعاً نیاز به دریافت یک یا چند تا از این مدارک رو خواهید داشت.
قسمت سوم، یعنی مباحث ممنوعه، مربوط به هک، کرک و موضوعات امنیتی اطلاعاته. حتماً بهتون توصیه میکنم که اینجا فعالیت رو شروع کنید. سوال بپرسید و منتظر جواب بممونید. دنبال مطلب برید و این مطالب رو با دوستان خودتون به اشتراک بزارید.

اینجا، جاییه که میتونید دوستان و احتمالاً شرکای کاری آینده خودتون رو پیدا کنید، به مسیر پیشرفت خودتون و همچنین زمینه شغلیتون جهت بدید و آینده خودتون رو بسازید.

امیدوارم همه با هم، در کنار هم، تبدیل به بهترین جامعه مجازی دانشجویان استان و حتی کشورمون بشیم.

بالا 
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 

صفحه اول » عمومی » پیشنهادات، انتقادات و درخواست ها

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي: